Emnedag

MenneskeLiv

& ID Psykoterapi

Emnedage - aktiv emnefastlagt vidensdeling!

Emnedage aftales og fastlægges individuelt med efterspørgerne, som indgår fysisk, psykisk og mentalt aktive i en emnefastlagt fænomenologisk proces, der forløber og tager form over 3 timer, med små aftalte pauser. Kender du nogen du kunne tænke dig at dele et eller flere emner med, så kontakt mig med dit emne. Andre emner kunne fx være nysgærrighed på at øge egen balance, relationsarbejde, eller at forstå/dele viden om chok/traume, neuroaffektive mekanismer eller nedenstående emner:

 

'Sindets smidighed skjules i skyggen'.

Emnet sætter lys på ting, mennesker eller situationer du undgår. Når det sker tilbageholder du godt og sundt, personlig potentiale.

Tager du emnet op, får du øje på dine egne skyggesider. Det er både et spændende udviklingsarbejde med gemt muligheder der ligger og venter på at blive taget fat i, af dig!

 

Kærlighedssprog - og det at kunne tale dem!

Det her emne burde stå på skoleskemaet, så mennesker bærer den viden med sig livet igennem, barn som voksen. At dele emnet med andre vil øge din bevidsthed på udtryksformer samt, hvilke der er dine foretrukne. Med denne øgede bevidsthed vil du SE dine medmennesker, især de nærmeste, på baggrund af din øgede bevidsthed.

 

kig på egne forsvarsmekanismer - dermed andres :-)

Emnet tager udgangspunkt i Alexander Lowens viden om menneskers sunde og nødvendige måde at passe på sig selv. Det handler om de forsvarsmekanisker vi anvender i relationer, fordi hjertet ikke vil såres. Tove Hvids Kroppens Fortællinger inddrages som udgangspunkt for forståelse af forsvarsmekanismens fysiske præg i mennesker. Berig og øg din i forvejen tilstedeværende bevidsthed ved at dele emnet med andre! Det er både sjov og alvorlig viden :-)